PDA

View Full Version : Help plz- Stadiums


Eyal
13-10-2010, 18:39
Can any one plz let me know ,how to install new stadiums to the ps3?
And how can crate kit for me ?
Thanks

Baddar
13-10-2010, 20:03
Stop asking questions in the Completed Files section. :/

Moved.

Eyal
14-10-2010, 06:27
OK,
Any one know ???
How to upload stadiums to the ps3?
Thanks

gitarburuk
14-10-2010, 08:24
i had copied a stadium file from rainey thread. there are some EPL stadium. but i dont copy it yet to my ps3. but i think, u must save the stadium file in ur USB, make folder PS3>savedata>data that u copied. after that on ur ps3, go to game data (i think, dont remeber) just push Square or triagle...the file ur copy will appear. then copy each one...hope this help, maybe.