For the best lawn care in cedar park, please visit our sponsor at lawn service cedar park They are a local lawn care and landscaping company that provide services in such as lawn care, lawn mowing, weeding, and landscape maintenance in Cedar Park, Austin, Round Rock, and Leander area. They are located at:

Lawn Care Service of Cedar Park 100 E Whitestone Blvd Ste 148, #166 Cedar Park, TX 78613 (512) 595-0884

Mobile Version unusable

slamsoze

Registered User
I have the same problem, thank God I am not alone. Only workaround until now is use the dedktoo/PC version on Android Google Chrome.
 

Attachments

  • Screenshot_20200623_202607.jpg
    Screenshot_20200623_202607.jpg
    279.1 KB · Views: 5

slamsoze

Registered User
Or else you end up wita huge adv all over yo face
 

Attachments

  • Screenshot_20200623_203000_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200623_203000_com.android.chrome.jpg
    718.2 KB · Views: 6

philips_99

Registered User
Any news on this? I think it's still hapenning
Also, where is the option to edit the forum signature? I can't find it, and the links on my signature are outdated/broken
 

Buckshot

Administrator
Staff member
Any news on this? I think it's still hapenning
Also, where is the option to edit the forum signature? I can't find it, and the links on my signature are outdated/broken
Don't see the owner removing ads from the forum.

Click on your profile pic above then signature.
 

philips_99

Registered User
Don't see the owner removing ads from the forum.

Click on your profile pic above then signature.
Well I know ads are important to generate some revenue so I don't expect the owner to remove them, but they can't be that excessive, there has to be some way to improve that aspect.

Btw I must be blind but I don't really see the option to edit signature anywhere, am I the only one? I think I already looked everything on my profile/account, where exactly is it supposed to be located?
Thanks.
 

Buckshot

Administrator
Staff member
Philip, click your profile pic above and a small box will open. Inside that box click on the word Signature.

 

slamsoze

Registered User
Philip, click your profile pic above and a small box will open. Inside that box click on the word Signature.

For us the simple users, the signature is missing, we have prefrences in the place of signature
 

Attachments

  • pesgaming.jpg
    pesgaming.jpg
    35.8 KB · Views: 4

Buckshot

Administrator
Staff member
Then on new forum upgrade, that wasn't checked. The reason some signatures show is because of the forum conversion. If you had a signature on the old forum, it still shows on this one. Yes, I see the forum differently, so some of the things I see, like the Signature, I thought was the same as everyone.

Try it now.
 

slamsoze

Registered User
Then on new forum upgrade, that wasn't checked. The reason some signatures show is because of the forum conversion. If you had a signature on the old forum, it still shows on this one. Yes, I see the forum differently, so some of the things I see, like the Signature, I thought was the same as everyone.

Try it now.
Yes that's natural, since you are an admin, you have privillages and prefrences/options more than us common users. :);)
 

philips_99

Registered User
Then on new forum upgrade, that wasn't checked. The reason some signatures show is because of the forum conversion. If you had a signature on the old forum, it still shows on this one. Yes, I see the forum differently, so some of the things I see, like the Signature, I thought was the same as everyone.

Try it now.
Thank you but I still don't see the option
 

slamsoze

Registered User
Try again..........Hard for me to know since my permissions are different.
It's working now. Buckshot can you activate also the multi quote button option? It is +quote usually in xenoforo. I want to multiquote Philips now.
 

Attachments

  • Screenshot_20200712_230659_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200712_230659_com.android.chrome.jpg
    475.2 KB · Views: 2

slamsoze

Registered User
Forgot to mention, the last week it seems the mobile version works pretty good. I have ads only on the bottom of the screen, but not in the middle of screen. Android , Huawei phone, Google Chrome.
 

slamsoze

Registered User
The last days I hade an issue, Google Chrome mobile Version, everytime I tried to browse to the forum, I had to wait 5 seconds for some security check.

Today I had even worse problem. I had to pass a Captcha test. The I am not robot verification is easy, but then the photo Quiz Captcha is very dodgy in mobile phone.
I did 8 quiz test in order to log in to the forum.

I don't know if it is the mobile, but the photos in the Captcha are very sneaky and many of them impossible to recognize.
 
Top