PESGaming Associates: Downloads Centre | Soccer Gaming | Total Football Forums
Go Back   PESGaming Forums > Pro Evolution Soccer Forums > Older PES Forums > Editing and Option Files > PES 2010 Editing and Option Files

Reply
 
Thread Tools
Old 21-11-2009, 20:32   #31
PuyaPuya
Registered User
  • Join Date: Dec 2008
  • Posts: 41
  • Credits:

PuyaPuya is an unknown

i have done this with the first update that rosh11 made and it works fine now im going to update it with his new but should i first copy the rosh11 edit data and then copy the kits one by one or copy rosh11 edit data last?


PuyaPuya is offline   Reply With Quote
Old 22-11-2009, 16:16   #32
bryant196
Newbie
  • Join Date: Nov 2009
  • Posts: 3
  • Credits:

bryant196 is an unknown

Alert

Ive copied all the kits badges etc into the ps3 its all there. But when i load pes up nothing is there? Any help please, also when i first set it up it says

[System Data]
This is not your save data ??
bryant196 is offline   Reply With Quote
Old 24-11-2009, 00:24   #33
Rasmus
Registered User
  • Join Date: Jul 2004
  • Location: Denmark
  • Posts: 1,796
  • Credits:

Rasmus has discovered the General Forums. God help us.Rasmus has discovered the General Forums. God help us.Rasmus has discovered the General Forums. God help us.

Did you copy the system data? Don't..
Rasmus is offline   Reply With Quote
Old 24-11-2009, 17:23   #34
fluffybunny
Registered User
  • Join Date: Jul 2009
  • Posts: 46
  • Credits:

fluffybunny is an unknown

Ok well this is my problem ...

I downloaded over 4 OF and installed them took me for ages pf

With the **** result non of them worked I was so pissed of man, and nobody helpz me so maybe here .

What could be the problem?
fluffybunny is offline   Reply With Quote
Old 25-11-2009, 22:37   #35
djiki
Registered User
  • Join Date: Feb 2004
  • Posts: 72
  • Credits:

djiki is an unknown

hello guys , i had a problem.....
we have a league of pes, with edited teams, everything works on 2 ps3 then on 2 ps3 didnt. i find the reason, two versions of game are english and two italian, and when i the console with italian game try to load the edited data, it just didnt reconize it....
its possible cause the italian data trys to find the dati editeti while the english version in which i edited have the date edited file? if is that how i can change the name of the file and where is located in which ps3 subdirectory?
p.s.on italian version of game there is not english mode
p.s.s.there is a way to copy the comunity file option from one to other ps3, cause when i try it said that the data is not from the ps3 in which i try to put it
tenx
djiki is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2009, 19:30   #36
gio1906
Newbie
  • Join Date: Nov 2009
  • Location: Carson, CA
  • Supports: C.D. Guadalajara/ Barcelona
  • Posts: 4
  • Credits:

gio1906 is an unknown

i tried that and it still doesnt work on my ps3
gio1906 is offline   Reply With Quote
Old 27-11-2009, 13:40   #37
djiki
Registered User
  • Join Date: Feb 2004
  • Posts: 72
  • Credits:

djiki is an unknown

Hi Gio, ma u send me the softwre to change to tri it....
its so stupid on italian disk and on slovenian dvd is written the same area of game distibution, but the edit files are not compatible....when i put in same ps3 the italian disk dosent load and sllovenian did....
fakin konami...
about the comunitii mod is posible to put it from one ps3 to other?
djiki is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2009, 14:02   #38
benhassan
Registered User
benhassan's Avatar
  • Join Date: Nov 2007
  • Location: Uppsala, Sweden
  • Posts: 12
  • Credits:

benhassan is an unknown

hi, everybody.
i was importing a lot of option files on my ps2 over the years, but this is the first time i do it on a ps3...
and i don't think i get this, am i suppose to copy all of those thousands seperate files one at a time? then go in to the edit-mode in the game to import the proper strips, logos and faces etc? or is there a way to get it all to work? i can see all the correct team names and logos in the menu, but the strips are kind of blank and appearences of the players arenot looking as the screen shots of the OF. please help.
benhassan is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2009, 14:08   #39
The Liverpool Way
Registered User
The Liverpool Way's Avatar
  • Join Date: Aug 2009
  • Location: Allerton (Liverpool)
  • Supports: Liverpool FC
  • PS3: WiiPlay360UK
  • Posts: 559
  • Credits:

The Liverpool Way has stepped out of the darkness into slightly less darkness

Copy everything except the 'System Data'.

Make sure that you copy the 'Edit Data' file too.

It should work fine.

Make sure you delete all your edit data first...
__________________
The Liverpool Way.

PES is fucking awesome... FIFA is fucking awesome too
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
The Liverpool Way is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2009, 19:54   #40
MULLET69
Newbie
  • Join Date: Dec 2008
  • Posts: 6
  • Credits:

MULLET69 is an unknown

i'm about to buy the new pes 2010 but don't want to spend the week it normally takes to edit the kits,emblems,logo's etc especially the prem so can ant one tell me the easiest and quickest way to get the edited option files from online onto my xbox 360? i'm an ex-pat living in the u.s but not sure if that would be an issue when trying to do this,any help would be good.thanks
MULLET69 is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2009, 20:59   #41
benhassan
Registered User
benhassan's Avatar
  • Join Date: Nov 2007
  • Location: Uppsala, Sweden
  • Posts: 12
  • Credits:

benhassan is an unknown

Quote:
Originally Posted by The Liverpool Way View Post
Copy everything except the 'System Data'.

Make sure that you copy the 'Edit Data' file too.

It should work fine.

Make sure you delete all your edit data first...
thank's mate. works fine!
benhassan is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2009, 15:33   #42
adiCROt
Newbie
  • Join Date: Dec 2007
  • Posts: 4
  • Credits:

adiCROt is an unknown

I bought PS3 and PES2010 in croatia...

What version of OF should I use (last few didnt work at all )
adiCROt is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2009, 21:31   #43
kevj266
Registered User
  • Join Date: Oct 2009
  • Posts: 32
  • Credits:

kevj266 is an unknown

weres the best place to download Xport 360 software??and why not use the disc u got with the migration kit it seys Xport 360 on it??
kevj266 is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2009, 03:03   #44
rossdfc
Newbie
  • Join Date: Dec 2009
  • Posts: 1
  • Credits:

rossdfc is an unknown

Well...

I downloaded everything, got it into my ps3 etc. But when I went into the game after copying everything (including the system data and edit data), all the kits were in the wrong teams, for example the Everton goalkeeper kit was now the Tottenham goalkeeper kit, and the Hull City kit was the Man City kit.

The design, badges and colours etc. of the kits were correct, just the sponsors were wrong.

What have I done wrong?
rossdfc is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2009, 20:52   #45
swordgui
Registered User
  • Join Date: Jan 2008
  • Posts: 12
  • Credits:

swordgui is an unknown

nice
swordgui is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 12:59.

Not yet a member? Register now.