PESGaming Associates: Downloads Centre | Soccer Gaming
sponsored by: cedar park lawn service and landscaping
Old 15-10-2004, 13:36   #1
Starky
Registered User
  • Join Date: Jul 2004
  • Posts: 77

Starky is an unknown

Post Max Drive Help & Questions Thread

I have just bought the Action Reply Max Drive and am having a few probs saving the pesfan V1 file to my max stick... I have installed the software that came with it and when I open it up it brings up the memory information to which I have extracted the pesfan V1 file and dragged it into there to save.... it's comes up as if it has saved in the max stick but I don't think it is permanently saving it as when I take the stick out and plug it back in... the info is gone?

Any ideas anyone?
:o

I have looked through the manual but it is full of info for when I transfer the data over to my ps2 memory card


Starky is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2004, 13:45   #2
7_Ronaldo
Registered User
7_Ronaldo's Avatar
  • Join Date: Oct 2004
  • Location: Manchester, close to O.T
  • XBox: Crying Angel
  • Posts: 46

7_Ronaldo is an unknown

i cant even install the software, when i put the C.D in it says, " the system file is not suitable for running MS-DOS and microsoft windows applications."
__________________
Edit: sig image too big and has been removed.
7_Ronaldo is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2004, 14:00   #3
adamchapman9918
Registered User
  • Join Date: Feb 2004
  • Posts: 13

adamchapman9918 is an unknown

Max Drive Question!

Ive just ordered the max drive of play.com just wondering if the kits on the disc have the sponsors on them, eg: man utd kit has badge, nike logo and vodafone with logo!
adamchapman9918 is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2004, 14:13   #4
Zygalski
Administrator
Zygalski's Avatar
  • Join Date: Apr 2003
  • Location: London, UK
  • PSN: Zygalski
  • Posts: 18,238

Zygalski has disabled reputation

Quote:
Originally Posted by adamchapman9918
Ive just ordered the max drive of play.com just wondering if the kits on the disc have the sponsors on them, eg: man utd kit has badge, nike logo and vodafone with logo!
What disc??
Download any option file you like and transfer it to your mem card with the Max Drive.
__________________
PS2 online gamertag & PSN: Zygalski

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

The PES6 real club team names list is
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Zygalski is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2004, 14:15   #5
Travis Bickle
not to be taken seriously
Travis Bickle's Avatar
  • Join Date: Oct 2003
  • Location: Stockport
  • Posts: 1,556

Travis Bickle has disabled reputation

Starky, you may have to copy it across, I think you press ctrl or shift when you drag the file into the flash drive. I've got windows xp professional and I've set it up to automatically copy everything I move. Other than that you could automatically download it onto the drive, but I can't really understand your problem, unless you've ot that lock function on on the side of your maxdrive.
__________________
"I could never fucking suicide bomb myself......I don't even know the active verb for that shit, thats how fucked up it is!"
Travis Bickle is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2004, 14:32   #6
Starky
Registered User
  • Join Date: Jul 2004
  • Posts: 77

Starky is an unknown

Quote:
Originally Posted by Travis Bickle
Starky, you may have to copy it across, I think you press ctrl or shift when you drag the file into the flash drive. I've got windows xp professional and I've set it up to automatically copy everything I move. Other than that you could automatically download it onto the drive, but I can't really understand your problem, unless you've ot that lock function on on the side of your maxdrive.
Cheers for the reply Travis... I think it did go on there but I was expecting it to show on the Max Media Creator list.. but I think that only shows things that you are putting onto the stick, after I had a look in my 'e' drive in my computer I saw the files were in there... I've copied the pesfan V1 file so now fingers crossed when I get in and put the CD into my PS2 I'll be able to get the data out, crush it and save to my memory card
In which case I'll be one VERY happy bunny!

D
Starky is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2004, 14:48   #7
7_Ronaldo
Registered User
7_Ronaldo's Avatar
  • Join Date: Oct 2004
  • Location: Manchester, close to O.T
  • XBox: Crying Angel
  • Posts: 46

7_Ronaldo is an unknown

done mine now thanks anyway
__________________
Edit: sig image too big and has been removed.
7_Ronaldo is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2004, 14:50   #8
Starky
Registered User
  • Join Date: Jul 2004
  • Posts: 77

Starky is an unknown

Quote:
Originally Posted by 7_Ronaldo
done mine now thanks anyway

Ronaldo, what file did you use mate? Did you use the pesfan V1 file?
How easy was it to put onto your memory card?
Starky is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2004, 19:17   #9
tonyarsenal
Newbie
  • Join Date: Nov 2003
  • Posts: 1

tonyarsenal is an unknown

ronaldo how did u finstall it.. all i get is that same message about "the system file is not suitable for running ms-dos and microsoft windows applications"
tonyarsenal is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2004, 19:40   #10
brfchanham
Registered User
  • Join Date: May 2003
  • Posts: 30

brfchanham is an unknown

Quote:
Originally Posted by tonyarsenal
ronaldo how did u finstall it.. all i get is that same message about "the system file is not suitable for running ms-dos and microsoft windows applications"

Me to and its driving me mental. Anyone please help. Ronaldo how did you do it then?
brfchanham is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2004, 20:10   #11
Zygalski
Administrator
Zygalski's Avatar
  • Join Date: Apr 2003
  • Location: London, UK
  • PSN: Zygalski
  • Posts: 18,238

Zygalski has disabled reputation

Here's something I saw posted by Tidy at issextreme

Quote:
Originally Posted by Tidy
As a guide:

Pre-process recommendation - make sure you copy your existing option file to another memory card, just in case.

1. Download the option file to "My Received Files"
2. Install MD software on PC
3. Connect MD to USB port on PC
4. Go to "My Received Files" and right click on the downloaded option file.
5. "Copy" to "Max Drive F:" (should be the bottom option).
6. Take MD out of USB port on PC
7. Put PS2 MD disk in PS2, then turn off PS2
8. Connect MD to USB port of PS2 and switch on PS2
9. Press x to skip past Datel marketing film
10. Choose "My Devices"
11. Choose memory card with your current option file on it
12. Select your current option file and delete it.
13. Back to "My Devices" and select the MD
14. Select the PES4 Option file in the left hand window
15. Choose "Uncrush to MC" ( either number 1 or 2 - whichever memory card you want the option file to go to)
16. Switch off PS2
17. Boot up Pro Evo 4
18. Enjoy.

There are a few spelling errors, but nothing that can't be sorted out in 3 or minutes quick editing.

Right - I'm off.
Hopefully this will help a bit.
__________________
PS2 online gamertag & PSN: Zygalski

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

The PES6 real club team names list is
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Zygalski is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2004, 20:30   #12
brfchanham
Registered User
  • Join Date: May 2003
  • Posts: 30

brfchanham is an unknown

thanks for the help mate, but the problem for me is when i put the software disc into my computer i get a message saying something like "the system file is not suitable for running ms-dos and microsoft windows applications". and it just wont work. any ideas? as i said though thanks for the help.
brfchanham is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2004, 21:14   #13
7_Ronaldo
Registered User
7_Ronaldo's Avatar
  • Join Date: Oct 2004
  • Location: Manchester, close to O.T
  • XBox: Crying Angel
  • Posts: 46

7_Ronaldo is an unknown

Dont be put off by all this writing.!!!!! Sorry

I know exactly what u are talking about. it did hat too me too. Sorry for not replying. Anyway. It is because you dont need to install the disk. you have windows xp, right. might as well chuck the p.c c.d away. Just put the max drive in your usb port. this should bring up a window called MAXDRIVE (H). If not then go on MY COMPUTER and u will see it next to CD-RW drive.

Once u have this up it is easy. Click on "file" and "new" and "folder" and a folder should appear in the window. Now open "my documents" where u saved your option file and have both "my documents" and the "MAXDRIVE" windows on the screen, so you can see them both. Then simply drag the option file from "my documents" into the "new folder" in the "MAXDRIVE" window. Now the option file is saved in the "new folder". Then go in the "new folder" and right click on the option file and press 'extract all'. Go through the setup. ( very easy ). and a new folder should appear with all the extacted files. No you can delete the original one, but no need really.

NOW your option file is on the max drive so take it out and head towards your ps2. insert the max drive into usb port and insert the c.d. When you get on the menu, go to my devices and then click on the max drive. you should be presented with some options. Dont click on copy, as this does not work. go down to uncrush and then select "to memory card". This will move the option file on to your memory card. Now turn on your game and it should have worked. Happy gaming.
__________________
Edit: sig image too big and has been removed.
7_Ronaldo is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2004, 21:52   #14
brfchanham
Registered User
  • Join Date: May 2003
  • Posts: 30

brfchanham is an unknown

Thanks very much for your help mate. I will try this out in the morning cos im off out now. Ill let you no how i get on. Once again thanks very much for your help cos i was getting a bit worried there. cheers
brfchanham is offline   Reply With Quote
Old 24-10-2004, 13:50   #15
brfchanham
Registered User
  • Join Date: May 2003
  • Posts: 30

brfchanham is an unknown

when i put the max drive into my p.c it just says new hardware found, and thats it, and then when i go into my computer there is no sign of it. And i dont no if it makes any difference but i actually have windows proffesinal and not xp. Any ideas?
brfchanham is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 08:43.

Not yet a member? Register now.

.