PESGaming Associates: Downloads Centre | Soccer Gaming
sponsored by: cedar park lawn service and landscaping
Old 20-06-2017, 13:43   #1
davidr33
Newbie
  • Join Date: Jun 2017
  • Posts: 12

davidr33 is an unknown

Help!

I recently bought pes2017, I edited a few kits, and edited the national team selection, but when I go to play a match, all the changes that I have made in my national team selection aren't there, but the kits I edited are? Any help would be great!!!


davidr33 is offline   Reply With Quote
Old 20-06-2017, 14:13   #2
philips_99
Registered User
philips_99's Avatar
  • Join Date: Dec 2016
  • Location: Portugal
  • Supports: SL Benfica, Cova da Piedade, Belenenses, underdogs in big matches
  • Posts: 1,375

philips_99 is starting to get recognised at the PESGaming weekly breakfastphilips_99 is starting to get recognised at the PESGaming weekly breakfastphilips_99 is starting to get recognised at the PESGaming weekly breakfastphilips_99 is starting to get recognised at the PESGaming weekly breakfast

You have to disable live update in exhibition mode. Press R3, wait a bit till it disables, then go back to the previous menu and now you can play with all your edits

I know it's annoying, but you have to do that every time you start the game.
__________________
Ledman Liga Pro Creation Thread (PES 2018):
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

philips_99 Kits (PES 2018):
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

philips_99 team exports (PES 2017):
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

philips_99 kits (PES 2017):
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
philips_99 is online now   Reply With Quote
Old 20-06-2017, 14:20   #3
davidr33
Newbie
  • Join Date: Jun 2017
  • Posts: 12

davidr33 is an unknown

Quote:
Originally Posted by philips_99 View Post
You have to disable live update in exhibition mode. Press R3, wait a bit till it disables, then go back to the previous menu and now you can play with all your edits

I know it's annoying, but you have to do that every time you start the game.
Thanks! Will give it a go
davidr33 is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 00:57.

Not yet a member? Register now.

.