PESGaming Associates: Downloads Centre | Soccer Gaming
sponsored by: cedar park lawn service and landscaping
User Tag List

Reply
 
Thread Tools
Old 05-11-2009, 17:06   #31
Djimmy
Newbie
  • Join Date: Nov 2009
  • Posts: 2

Djimmy is an unknown

Hey!
I've bought the game about a week ago and I've installed on my PC. It worked fine, I haven't experienced any problem yet. Then I decided to install it on my notebook, because I'm travelling a lot. And since then, I've not been able to get this game working. I've tried all possible permutations of the settings and regardless of the actual setting it always crashes. Most of the time it crashes before a match (while the pitch, stadium and the teams are being loaded), however sometimes I can play one fixture (1 out of 20 tries), but no happiness and sunshine, because it dies before the second one. I've downloaded the latest drivers, but no success. I have always the same problem:

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: pes2010.exe
Application Version: 1.0.0.0
Application Timestamp: 4aa0787f
Fault Module Name: pes2010.exe
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 4aa0787f
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 0005857d
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.768.3
Locale ID: 1038
Additional Information 1: fd00
Additional Information 2: ea6f5fe8924aaa756324d57f878341 60
Additional Information 3: fd00
Additional Information 4: ea6f5fe8924aaa756324d57f878341 60

My specs are:

Intel Core2 Duo CPU P8400 @ 2.26GHz
3 GB DDR2 RAM
NVIDIA GeForce 9600M GT, 512 MB VRAM
Vista SP1

Thanks in advance.


Djimmy is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2009, 11:02   #32
hemi1406
Newbie
  • Join Date: Nov 2009
  • Posts: 3

hemi1406 is an unknown

I have encountered the same problem and I know what is causing the game to crash (at least for me)..

My game crashes when I try to play a match, it crashes right after the stadium loads and the teams logos shown...every single time.

When I select training it plays completey normal and does not crash.

It crossed my mind that it could be a problem with the stadium...

and guess what?

IT IS, it is a problem with the default stadium which is "Konami Stadium".

I tried 3 or 4 other stadiums including wembley, olimpico... and they all
played very well and very normal... and I played a complete match, and exit back to the main menu and selected another stadium and so on.

no crashes at all.

and just to be sure, I selected the konami stadium again, and it immediately crashed again just like before.

maybe thats why some of you are able to play a match or two with out a problem
maybe because you are changing the stadium?

well thats how it worked for me..

please let me and the others know if it worked for you or if you have an actaul fix.

buy buy konami stadium untill a fix is released.
hemi1406 is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2009, 13:38   #33
petarv.8
Newbie
  • Join Date: Nov 2009
  • Posts: 2

petarv.8 is an unknown

(Sorry for my English... :P)

I think the stadium is one of the problems, but I've still got the problem, and I think the other problem could be team logo or names of some players (maybe it's stupid, but it's assumption ) And I can play all match only with famous clubs such as Milan, Roma, Man. United... English, France... But when I try to play with teams like Parma, Totenham, Serbia, Montenegro... I've got the crash!!!?

IS THERE ANYBODY SERIOUS WHO KNOWS ANYTHING ABOUT THIS? I'm starting to be realy nervous!!!

And one more question! Is OS and Game that you are playing original? (Mine is not!
petarv.8 is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2009, 22:03   #34
Djimmy
Newbie
  • Join Date: Nov 2009
  • Posts: 2

Djimmy is an unknown

Well, since my last post I've installed SP2, but the problem still exists. I tried what hemi1406 and petarv.8 had suggested, I selected famous clubs and various stadiums excluding the Konami stadium, but it didn't work for me. Besides that the game sometimes crashes while I'm figuring out the game mode in the main menu. I honestly have no clue what causes the problem.
Djimmy is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2009, 08:25   #35
hemi1406
Newbie
  • Join Date: Nov 2009
  • Posts: 3

hemi1406 is an unknown

Im really sorry to know that it did not work for you, for me it is only a problem with konami stadium, even small clubs work just fine.

petarv.8
My Vista is original.
the game however is not for now.
hemi1406 is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2009, 00:27   #36
sdebattista
Newbie
  • Join Date: Nov 2009
  • Posts: 2

sdebattista is an unknown

My new pes2010 is crashing..




Hi I've just bought PES2010 and I've installed the game correctly and i have my drivers updated. When i run the game it crashes saying this error

Pro Evolution Soccer 2010 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.


Attached you can see my pc requirements. can you please help me?
sdebattista is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2009, 16:07   #37
sdebattista
Newbie
  • Join Date: Nov 2009
  • Posts: 2

sdebattista is an unknown

Quote:
Originally Posted by sdebattista View Post



Hi I've just bought PES2010 and I've installed the game correctly and i have my drivers updated. When i run the game it crashes saying this error

Pro Evolution Soccer 2010 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.


Attached you can see my pc requirements. can you please help me?

can anyone help me?
sdebattista is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2009, 13:59   #38
drgbc
Newbie
  • Join Date: Nov 2007
  • Posts: 1

drgbc is an unknown

Sound can be fault too, try go to control panel - sound and audio - Volume - speaker setting - advanced - decrease the hardware acceleration.
drgbc is offline   Reply With Quote
Old 21-04-2010, 17:22   #39
koolans
Newbie
  • Join Date: Apr 2010
  • Posts: 1

koolans is an unknown

I just installed the patch 2.5 for PES2010 on my pc (Windows 7). Whenever i try to play any match(be it exhibition or ML(BAL crashes anyway)) it just crashes and the game terminates abnormally :'( . Have I installed the patch in a wrong manner or is it something else?
Please show an exact way to install patches. :|
Waiting for a reply.
Please Help.
Thanx a lot
koolans is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 14:59.

Not yet a member? Register now.

.