PESGaming Associates: Downloads Centre | Soccer Gaming
sponsored by: cedar park lawn service and landscaping
Old 12-11-2006, 21:15   #46
Chukkels
Newbie
  • Join Date: Nov 2006
  • Posts: 4

Chukkels is an unknown

Do you also have a patch with the names of the Classic players of the Classic teams correct?


Chukkels is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2006, 22:34   #47
fredimaster
Registered User
fredimaster's Avatar
  • Join Date: May 2006
  • XBox: beakeroo
  • Posts: 119

fredimaster is an unknown

@bolloxmasta & s7evie, no problem guys, u should know though bm that fifa commentary is a long and tedious patch to install
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
fredimaster is offline   Reply With Quote
Old 13-11-2006, 12:29   #48
petersmith5
10 stones of barbed wire
petersmith5's Avatar
  • Join Date: Feb 2006
  • PSN: loinerpete
  • Posts: 89

petersmith5 is an unknown

Now i know that its possible to play the beautiful game with all of these wonderful extras on the ps2 i feel very frustrated. I really think producing a playable ps2 disc would be way beyond me. Does anyone do the downloading and patching and produce a playable disc with it all on there??.....its a lot to ask i know but this old man would be eternally grateful
petersmith5 is offline   Reply With Quote
Old 13-11-2006, 16:18   #49
threatz2k
Newbie
  • Join Date: Oct 2005
  • Posts: 4

threatz2k is an unknown

Its a shame that with this patch the game is unplayable online bummer
Quality patch though
threatz2k is offline   Reply With Quote
Old 13-11-2006, 19:14   #50
tyrvas
Registered User
tyrvas's Avatar
  • Join Date: Jul 2005
  • Location: The Rock
  • Posts: 550

tyrvas has stepped out of the darkness into slightly less darkness

Exclamation q&a

Quote:
Originally Posted by nabz
my friend has got this patch and he has the chipped game. Can i get all this with my orignal copy of the game by just copying his option file?
No.


Quote:
Originally Posted by Chukkels
Do you also have a patch with the names of the Classic players of the Classic teams correct?
No, a patch is not required to do so...

Search this forum for a listing with real classic player names.
You may edit the player names yourself, several options;
use... in game editor or PESFan PES6 option file editor.


Quote:
Originally Posted by petersmith5
Now i know that its possible to play the beautiful game with all of these wonderful extras on the ps2 i feel very frustrated. I really think producing a playable ps2 disc would be way beyond me. Does anyone do the downloading and patching and produce a playable disc with it all on there??.....its a lot to ask i know but this old man would be eternally grateful
Sorry no can do.. u talkin about illegal stuff.
tyrvas is offline   Reply With Quote
Old 13-11-2006, 22:05   #51
nabz
Newbie
  • Join Date: Oct 2006
  • Posts: 3

nabz is an unknown

orite thanks anywayz (this aint for me then) :'(
nabz is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2006, 05:31   #52
y_monkee
Newbie
  • Join Date: May 2006
  • Posts: 6

y_monkee is an unknown

how come when i apply the patch in DKZ it says it can't locate "O_Text.afs" & other stuff like that ... then i have to locate it manually. But when i burn it it doesn't work.

can some1 help? ... i've got the latest DKZ 0.92b and all.
y_monkee is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2006, 12:19   #53
comeoncity
Newbie
  • Join Date: Nov 2006
  • Posts: 1

comeoncity is an unknown

Is it possible that someone could put the 4 files together and then make
it into a option file.
comeoncity is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2006, 12:47   #54
ade279
Registered User
  • Join Date: Oct 2004
  • Posts: 31

ade279 is an unknown

is there a way that i could change the emirates stadium nets coulour to white? ive tried with ggs but it is still green. help please.
ade279 is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2006, 13:05   #55
winningless
Newbie
  • Join Date: Nov 2006
  • Posts: 1

winningless is an unknown

Quote:
Originally Posted by ade279 View Post
is there a way that i could change the emirates stadium nets coulour to white? ive tried with ggs but it is still green. help please.
speaking of emirates stadium, the patch changes the name from highbury to emirates but when i transferred the OF to my mem card, it changes it back to highbury and is not editable in the stadium edit.
how can i fix this.
winningless is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2006, 15:44   #56
Kimi2
Registered User
Kimi2's Avatar
  • Join Date: Aug 2005
  • Location: Oslo, Norway
  • PSN: Xtranova
  • Posts: 97

Kimi2 is an unknown

Thanks Iceman and the rest who was helping out. I fixed it all Saturday night by the way, and it's definatelly the best patch till now. As soon as the kits are fixed on all teams it will complete it all!

Great job!

Cheers!
Kimi2 is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2006, 18:46   #57
leonbaars
Registered User
  • Join Date: Aug 2004
  • Location: brotherville
  • Posts: 155

leonbaars is an unknown

Great patch, I told before. But one huge error is in it, unfortunately (as mentioned earlier): the classic team players are all incorrect. And even worse: the nationality of a huge number of players is incorrect. Especially concerning Holland. Celades for example has the dutch nationality, and much more players. This is a shame, especially when you play the international challenge and are able to select these players. So far I found more then 15(!) players with the dutch nationality which are incorrect...
So that you know..
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
The Non-Emotionator
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
leonbaars is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2006, 18:48   #58
leonbaars
Registered User
  • Join Date: Aug 2004
  • Location: brotherville
  • Posts: 155

leonbaars is an unknown

Quote:
Originally Posted by y_monkee View Post
how come when i apply the patch in DKZ it says it can't locate "O_Text.afs" & other stuff like that ... then i have to locate it manually. But when i burn it it doesn't work.

can some1 help? ... i've got the latest DKZ 0.92b and all.
I had the same 'problem'. When it says can't locate 0_Text.afs just use the browse option and select the file in the directory where you extracted the ISO file.
Later on you have to do the same for E_Text.afs (or something like that).

So just browse and double click the file..
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
The Non-Emotionator
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
leonbaars is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2006, 19:00   #59
Neo
First It Giveth
Neo's Avatar
  • Join Date: Dec 2005
  • Supports: Liverpool FC
  • Posts: 2,007

Neo is starting to get recognised at the PESGaming weekly breakfastNeo is starting to get recognised at the PESGaming weekly breakfastNeo is starting to get recognised at the PESGaming weekly breakfastNeo is starting to get recognised at the PESGaming weekly breakfastNeo is starting to get recognised at the PESGaming weekly breakfast

Quote:
Originally Posted by petersmith5 View Post
OK, can somebody give an idiots guide to having all of those lovely goodies on my PS2??....I Have a max drive and can easily get my machine chipped, please be gentle, Steven hawking i am not!!...as somebody said, these patches c/w pes gameplay would make me stay in the house for ever and ever amen.

p.s. please please please help me in this
Step 1) Get your machine chipped

Step 2) Buy some good quality DVD-R's

Step 3) Dive head first into the tutorials section.

__________________

-------------------------------------
We Are A Football Tribe
Neo is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2006, 20:11   #60
tyrvas
Registered User
tyrvas's Avatar
  • Join Date: Jul 2005
  • Location: The Rock
  • Posts: 550

tyrvas has stepped out of the darkness into slightly less darkness

Quote:
Originally Posted by comeoncity View Post
Is it possible that someone could put the 4 files together and then make
it into a option file.
READ (post#50), just three posts before yours.


Quote:
Originally Posted by winningless View Post
speaking of emirates stadium, the patch changes the name from highbury to emirates but when i transferred the OF to my mem card, it changes it back to highbury and is not editable in the stadium edit.
how can i fix this.
Use PESFan Option File Editor for PES6. Check the tools section.


Quote:
Originally Posted by leonbaars View Post
Great patch, I told before. But one huge error is in it, unfortunately (as mentioned earlier): the classic team players are all incorrect. And even worse: the nationality of a huge number of players is incorrect. Especially concerning Holland. Celades for example has the dutch nationality, and much more players. This is a shame, especially when you play the international challenge and are able to select these players. So far I found more then 15(!) players with the dutch nationality which are incorrect...
So that you know..
Guess what....

I bet those fifteen players that have the incorrect nationalty are
all part of the Classic teams (c-eng/c-hol/c-ita/c-ger/c-bra/c-arg).

So as mentioned in a previous post edit those names by using
the real classic player names for each of the classic teams.
This should solve the problem.

tyrvas is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 11:00.

Not yet a member? Register now.

.