For the best lawn care in cedar park, please visit our sponsor at lawn service cedar park They are a local lawn care and landscaping company that provide services in such as lawn care, lawn mowing, weeding, and landscape maintenance in Cedar Park, Austin, Round Rock, and Leander area. They are located at:

Lawn Care Service of Cedar Park 100 E Whitestone Blvd Ste 148, #166 Cedar Park, TX 78613 (512) 595-0884

R
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

 • Shirt gewoon met de in-game editor... logo's is niet mijn sterkste kant..

  begrijp me goed.. de Bundesliga logo's zijn een eitje om te doen... alleen bayer leverkussen is lastig.. de andere stellen niet zoveel voor...

  Maar in de engelse competitie en jupiler league zitten nogal wat lastige.

  Ik HAD eigenlijk gewoon de versie van DAMOS moeten nemen, en die bewerken.. maar ik had zelf al alle "dubbele spelers", de nepperts uit de nationale teams... veranderd in spelers van RKC, Sparta, Volendam, Brondby & Standart Luik... (met echte stats uit pes 2009 en 2010...)

  Voordeel van "Mijn file" is dat je niet twee dezelfde spelers hebt in de masterleauge. Niet dat jij tegen een team komt te spelen met Pantelic en Pabelic in de spits.... ZEER ERGELIJK!!!

  effein... Mijn OF heeft dus alle shirts goed voor nagenoeg alle teams.. ik moet er nog een stuk of 6 voor de jupiler leaguue.

  Hoe ver ben jij inmiddels?
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
Top