For the best lawn care in cedar park, please visit our sponsor at lawn service cedar park They are a local lawn care and landscaping company that provide services in such as lawn care, lawn mowing, weeding, and landscape maintenance in Cedar Park, Austin, Round Rock, and Leander area. They are located at:

Lawn Care Service of Cedar Park 100 E Whitestone Blvd Ste 148, #166 Cedar Park, TX 78613 (512) 595-0884

Profey
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

 • Ik hoop dat ik u schrijven naar u te vertellen hoe de optie bestanden kijkt op mijn usa xbox 360. Ik wil graag ergens speel je.
  Stomme vraag trouwens nog he.. voor die spelers uit de jupiler league.. heb jij daar statestieken van pes 2010 en 2009 voor gebruikt? groetjes!
  Ha profy... zelf ook niet veel op de site geweest... 2 maanden in china gezeten voor het werk... dan heb je dus ook geen tijd voor pes... zag net dat je file al een tijdje af is... ga hem zo downloaden en kijken of hij werkt na de laatste update van konami. Heb al gemerkt dat er veel spelers verdwijnen... ook worden alle spelers weer terug gezet in het nationale team: de neppe pantelic staat er weer in.. de echte zit weer alleen bij olympiacos. nogal irritant.. want nu heb ik een Bosnische van Nistelrooij.. had ik immers gemaakt uit een dubbele speler... achja.. heb ik volgende week als ik vrij ben weer wat te doen :p

  groetjes!
  heey ,lang niet gesproken, niet meer gekeken naar je mails. Kben niet besig geweest met al die andere dingen zoal bundesliga en dubbele spelers. Mn patch is af HAHA! vet veel tijd gekost ,maar vor volgend jaar zal wel minder zijn. De spelers uit de eredivisie die verdwijnen naar jupiler league heb ik gekopieerd. Mijn logos zijn nice dus die kan je wel gebruiken, laterzz
  Ha Profy,

  Ik zat net een stukje te lezen over transfers van nederlandse voetbellers... Zijn er dus ook al iets van 30 die het spel gaan verlaten... Kom samen met de andere competities aan genoeg spelers om de "dubbele spelers uit de nationale ploegen" te vervangen met hun stats... (dus gewoon kopieren :D geen uren werk dus). Wellicht dat ik dus toch je patch ga gebruiken...

  Heb je nog hulp nodig? en wat ga je doen met de 2 teams die je hebt gewisseld met Bayern en Werder? Ikzelf had daar standart luik en Brondby van gemaakt.

  Ik hoor het wel,

  Grtz
  Shirt gewoon met de in-game editor... logo's is niet mijn sterkste kant..

  begrijp me goed.. de Bundesliga logo's zijn een eitje om te doen... alleen bayer leverkussen is lastig.. de andere stellen niet zoveel voor...

  Maar in de engelse competitie en jupiler league zitten nogal wat lastige.

  Ik HAD eigenlijk gewoon de versie van DAMOS moeten nemen, en die bewerken.. maar ik had zelf al alle "dubbele spelers", de nepperts uit de nationale teams... veranderd in spelers van RKC, Sparta, Volendam, Brondby & Standart Luik... (met echte stats uit pes 2009 en 2010...)

  Voordeel van "Mijn file" is dat je niet twee dezelfde spelers hebt in de masterleauge. Niet dat jij tegen een team komt te spelen met Pantelic en Pabelic in de spits.... ZEER ERGELIJK!!!

  effein... Mijn OF heeft dus alle shirts goed voor nagenoeg alle teams.. ik moet er nog een stuk of 6 voor de jupiler leaguue.

  Hoe ver ben jij inmiddels?
  Hey mate, hows it going?

  I think to creat that league would be a great idea..?

  I replied via email but im not sure if you got it.

  if you wish to do this.. your file can be the 4th official version of v3

  Are you able to create the players, kits and logos?

  I can help with the Artwork side of things if you need help..

  Let me know if you want to do this and ill sent the the most uptodate file and info..

  Cheers..

  Daymos
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
Top